foto

Fredric Brown

  • nar. 29.10.1906
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 11.3.1972 (65 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Bête de miséricorde, La - kniha
1998 Ça ne se refuse pas - kniha
1992 Vieille canaille - kniha
1990 Marťani, jděte domů - kniha
1975 Rudý Ibis - kniha
1970 Pták s křišťálovým peřím: Přízrak teroru - kniha
1958 Screaming Mimi - kniha

TV seriály

1956 Wire Service (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky