foto

Tae-woo Kim

  • nar. 12.5.1981 (39 let)
    Kumi, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Člověk tetovaný

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Člověk tetovaný

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
2014 Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
2000 Nonseutob 2 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 따라가 (hudební videoklip)
2015 Lonely Funk (hudební videoklip)
2011 Brothers & Me (hudební videoklip)
2009 기억과 추억 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
2018 놀라운 토요일 (TV pořad)
원나잇 푸드트립 시즌 3 (TV pořad)
2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2014 백인백곡 끝까지 간다 (TV pořad)
별바라기 (TV pořad)
어송포유 3 (TV pořad)
2013 Isip segi misonyeon (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
2007 1 dae 100 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 따라가 (hudební videoklip)
2015 Lonely Funk (hudební videoklip)
2011 Brothers & Me (hudební videoklip)
2009 기억과 추억 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky