foto

Jean Inness

  • nar. 18.12.1900
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 27.12.1978 (78 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Rosemary má děťátko
1961 Rebel, The
1960 The Story of Ruth
1958 Gun Fever
1957 The Night Runner
1956 Přesvedčení
1955 Good Morning, Miss Dove
1951 I'd Climb the Highest Mountain
Man with a Cloak, The
1950 Edge of Doom
Pistolník
1949 Mrs. Mike
Pinky
1943 Mister Big
Reveille with Beverly
The Hard Way
1942 Blondie for Victory
Not a Ladies' Man
The Daring Young Man
The Daughter of Rosie O'Grady
Wings for the Eagle
Yankee Doodle Dandy

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Summer Fun (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 My Favorite Husband (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace