foto

Elif İnci

  • nar. 20.8.1973 (46 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sakli
Yeni Hayat (TV film)
2009 Hırçın Kız Kadife (TV film)
2006 Mavi Kuş (TV film)
2004 Vizontele Tuuba
1997 Kır Çiçekleri (TV film)
1993 Gelincik Tarlası
1992 Zıkkımın Kökü
1977 Dívka s rudým šátkem

TV seriály

2019 Dvůr v chládku (TV seriál)
Epizoda 29 (S02E29)
Epizoda 28 (S02E28)
2017 Yalaza (TV seriál)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Sevda Tepesi (E10)
Her Şey Yolunda Merkez (TV seriál)
Kahireli Palas (TV seriál)
Küçük Kıyamet (TV seriál)
2009 Kırık Kalpler (TV seriál)
Masumlar (TV seriál)
2008 Kardelen (TV seriál)
2007 Dudaktan kalbe (TV seriál)
2006 Yeşeren Düşler (TV seriál)
2004 Kalp Gözü (TV seriál)
2002 Her Şey Aşk İçin (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
1999 Deli yürek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky