foto

Ludivine Saes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 RINTINŤULPAS

TV seriály

2019 Les Ombres Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
Sans pitié (S03E05)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Au clair de la lune (S02E03)
Profil zločinu (TV seriál)
Navěky 2/2 (S05E12)
Až do nejtemnější noci (S05E10)
Mezi dvěma (S05E08)
další epizody (4)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Meurtres à... (TV seriál)
Pep's (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Vyjít ze stínu (S04E12)
Z otce na syna (S04E08)
Pohřešovaní (S04E05)
další epizody (4)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
Le Temps qu'il nous reste (S08E06)
Le Revenant (S08E05)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Diamant bleu (S07E03)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Insoupçonnable - Partie 1 (S03E11)
D'entre les morts (S03E07)
Grande soeur (S03E05)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
A la vie, à la mort (S06E05)
Requiem assassin (S06E03)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mise à l'épreuve - 2ème partie (S05E02)
Mise à l'épreuve - 1ère partie (S05E01)
2007 Valérian & Laureline (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky