foto

Daiširó Tanimura

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Walking Meat
2014 Suisei no Gargantia: Meguru kóro, haruka
2012 Next A-Class
Wasurenagumo (TV film)
2011 Tansu waraši. (TV film)
2010 Broken Blade
Jondemasu jo, Azazel-san.

TV seriály

2017 Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
Šókoku no Altair (TV seriál)
2014 Break Blade (TV seriál)
2013 Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
2012 Kuroko no basket (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
2011 Appleseed XIII (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
2009 Kemono no sōja Erin (TV seriál)
2008 Tošokan sensó (TV seriál)
xxxHOLiC: Kei (TV seriál)
2007 Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace