foto

Tošimicu Takeuči

  • nar. 1969
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Queen's Blade: Ucukušiki tóšitači
2006 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen

TV seriály

2015 Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2012 Busó šinki (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2010 Hjakka rjóran: Samurai Girls (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
2009 Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Weiß Survive R (TV seriál)
2007 Kami-čama Karin (TV seriál)
Reideen (TV seriál)
2006 Hataraki Man (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Muteki Kanban Musume (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky