foto

Thomas Weingartner

  • nar. 18.4.1976 (43 let)
    Lienz, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Geschenkt (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2017 Harri Pinter, Drecksau
2015 Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sonnenuntergang im Prater

Herecká filmografie

Filmy

2000 Der Kreis Luther (studentský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1997 Sonnenuntergang im Prater

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky