foto

Reinhard Reiner

  • nar. 1948
  • zem. 14.5.2004
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Das verlorene Kind (studentský film)
Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2002 Ich gehöre dir (TV film)
2001 Reise des Herzens (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
1999 Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1984 Kottan ermittelt - Der Kaiser schickt Soldaten aus (TV film)
Kottan ermittelt - Genie und Zufall (TV film)
1979 Des Kaisers treue Jakobiner (TV film)
1978 Geile Nichten
1977 Der Unverbesserliche (TV film)
1972 Liebe durch die Autotür

TV seriály

2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Schweres Erbe (S04E04)
Komisař Rex (TV seriál)
Atentát na Rexe (S09E01)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Schweinemörder (S02E05)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Das Biotop (S02E08)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Místo činu (TV seriál)
Vrah milénia (S01E435)
1997 Místo činu (TV seriál)
Morde ohne Leichen (S01E360)
1996 Místo činu (TV seriál)
Mein ist die Rache (S01E338)
Kolportage (S01E333)
1994 Místo činu (TV seriál)
Ostwärts (S01E298)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Místo činu (TV seriál)
Der Mann mit den Rosen (S01E163)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Veränderungen (E18)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky