foto

Gerhard Hierzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Karo a Pán Bůh
2002 Im Fluß der Jahreszeiten (TV film)
1999 Die Ehre der Strizzis
1998 Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1997 Ein Schutzengel auf Reisen (TV film)
Reise in die Dunkelheit (TV film)
1995 Alibi, Das (TV film)
Austernexpreß (TV film)
1994 Eine Dicke mit Taille
Rosen aus Jericho
Saubere Aktien (TV film)
Verkaufte Seele
1991 Im Dunstkreis
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
Maxi, bitte kommen (TV film)
1982 Der grüne Stern (TV film)
1981 Die Feen sterben aus (TV film)
1980 Rosina (TV film)
1978 Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)

TV seriály

2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Viktualienmarkt (S31E07)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
další epizody (4)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1984 Die Computerfamilie (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1986 Das blieb vom Doppeladler (TV seriál)
Frau des Reporters, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky