foto

Walter Scheuer

  • nar. 7.10.1927
    Schwechat, Wien, Rakousko
  • zem. 27.12.2012 (85 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1983 Born in Flames
Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
1967 Der Schandfleck (TV film)
1963 Familie Rannsdorf (TV film)
1962 Hauptmann Radin (TV film)

TV seriály

1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál) - a.z.
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 O Josef (divadelní záznam)
1987 Brautschau mit Hindernissen (divadelní záznam)
Der Witwer und die Witwe (divadelní záznam)
1986 Liebe wie's im Büchel steht (divadelní záznam)
1984 Der Hausfreund (divadelní záznam)
Der Hecht im Karpfenteich (divadelní záznam)
1982 Alles in Ordnung (divadelní záznam)
1981 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Der verlorene Bräutigam (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1979 Der Fehltritt (divadelní záznam)
Der unschuldige Sünder (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
Liebe mal drei (divadelní záznam)
1978 Das Manöverkind (divadelní záznam)
Liebe tiefgekühlt (divadelní záznam)
Spät, aber doch (divadelní záznam)
1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
Ein Kind muß her (divadelní záznam)
1976 Die Zeitungsbraut (divadelní záznam)
Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
Graf Schorschi (divadelní záznam)
1973 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die falsche Annonce (divadelní záznam)
Die falsche Katze (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
Alles, nur nicht heiraten (divadelní záznam)
Drei Frauen um Daniel (divadelní záznam)
Liebe macht blind (divadelní záznam)
1971 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Baden streng verboten (divadelní záznam)
Die Roßkur (divadelní záznam)
Hugo in Ängsten (divadelní záznam)
Vinzenz, warum tust du das? (divadelní záznam)
1970 Das Millionenbett (divadelní záznam)
Der Ehestreik (divadelní záznam)
Die späte Heirat (divadelní záznam)
Die verlorene Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1969 Der Schützenkönig (divadelní záznam)
Die Eintagsfliege (divadelní záznam)
Die Töchter Josefs (divadelní záznam)
Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
Er hat Glück mit Monika (divadelní záznam)
St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
1968 Der Glückselefant (divadelní záznam)
Der richtige Irrtum (divadelní záznam)
Ein Denkmal fährt Rad (divadelní záznam)
Irinka (divadelní záznam)
Karin, was machst Du? (divadelní záznam)
Schicksal (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Angelika schafft Ordnung (divadelní záznam)
Der Heiratsgegner (divadelní záznam)
Die Geierwally (divadelní záznam)
Die große Schuld (divadelní záznam)
1966 Alle Trümpfe in der Hand (divadelní záznam)
Aufruhr im Bäckerladen (divadelní záznam)
1961 Eine mondäne Frau (divadelní záznam)
1960 Der Meineidbauer (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky