foto

Dorothy Fortenberry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Slovo Boží (S02E13)
Po porodu (S02E12)
Holly (S02E11)
další epizody (11)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Domácnost (S03E06)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Chytrá síla (S02E09)
Přítěž (S02E03)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Věrní (S01E05)
2016 The 100 (TV seriál)
Watch the Thrones (S03E04)
2014 The 100 (TV seriál)
Remember Me (S02E09)
His Sister's Keeper (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace