foto

Oleg Koc

  • nar. 13.2.1983 (37 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kuzněc mojego sčasťa (TV film)
Red Dog
2013 S čistogo lista (TV film)
2012 Prodajotsja koška (TV film)
2010 Masakra
Oko za oko (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Kletba kouzelného kamene
2008 V ijuně 41-go
2007 Iděalnaja žena (TV film)

TV seriály

2019 Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
2018 Galina (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Ključi (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
2014 Trjukač (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Děrevenskaja istorija (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Pautina lži (E02)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 12 (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky