foto

Barbara Nola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy End
2016 ZG80
2013 Výstřel
2011 Lea a Darija
2007 Skutečný zázrak
2006 Libertas
Ne pitaj kako! (TV film)
2005 Pusca Bistra
2002 Zatopený hřbitov
2001 Sami
2000 Nebo sateliti
1998 Tri muskarca Melite Zganjer
1997 Puska za uspavljivanje
Rusko meso
1993 Dok nitko ne gleda
1991 Hrvatske katedrale
Mirta uči statistiku
1984 Rani snijeg u Münchenu

TV seriály

2017 Strážce hradu (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2008 Sve će biti dobro (TV seriál)
2007 Operacija Kajman (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
1990 Trazim srodnu dusu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky