foto

Marina Larina

  • nar. 19.4.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Tajny sledstvija (TV seriál)
Javnyj motiv (S17E09)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šaman (TV seriál)
Kruiz (S02E11)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dikij pljaž (S10E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky