foto

Selahattin Fırat

  • nar. 1926
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko
  • zem. 3.6.2018

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Hemşo
To monon tis zois tou taxeidion
2000 Işıklı Ayakkabılar (TV film)
Çember (TV film)
1996 Ölümün Ağzı
1995 Ona Sevdiğimi Söyle
Yer Çekimli Aşklar
1994 Dam Üstünde Saksağan (TV film)
Gülcan (TV film)
Gülcan 2 (TV film)
Gülcan 3 (TV film)
1993 Amerikalı
Gelincik Tarlası
Hoş Memo (TV film)
Hüdayi Yolu: Aziz Mahmud Hüdai Hz.
Uyanış: Davud-i Tai Hz. (TV film)
1992 Fırtına Kuşu
Kurdoğlu 2: Sancağın Ordusu
Kurdoğlu 3: Bu Yola Baş Koyduk
Ödeşme
1991 Bir Kadın Düşmanı
Kiraz Çiçek Açıyor
Çizme
1990 Abuk Sabuk 1 Film
Aile Bağları: Deli Fişek
Gülen Adam
Madde 438
Çiçekler Boy Verince
1989 Allahım Sen Bilirsin
Güneş Yine Doğacak
1988 Alman Avrat 40 Bin Mark
Bombacı
Dilekçe
Ferman
Kanlı Takip
Kumar
Uyanık Gazeteci
Öğretmen
1987 Ağlamayacaksın
Bitmeyen Zulüm
Erkek Milleti
Gramofon Avrat
Güzel Alsın Canımı
Hazreti Ayşe
Işıkta Kaybolanlar
On Kadın
Sarışınım
Seyyar Kamil
Vahşiler
Yakışıklı
Yuvasızlar
Yıllar
Yıllarım
İslamiyet'in Doğuşu
Şen Sulukule
1986 Acı Dünya
Acı Lokma
Ayrılamam
Bekçi
Beyoğlu'nun Arka Yakası
Davacı
Halkalı Köle
Kabadayı
Kavga
Milyarder
Namus Sözü
Sıcak Tatlı Yaz
Sıcak Yatak
Umut Sokağı
Umutsuzlar
Veda
Öksüzler
1985 Haram Oldu
Kurbağalar
Sabır Ey Gönül
Tapılacak Kadın
Tele Kızlar
Vazgeçtim Senden
Yanlış Numara
Yaz Bitti
1984 Atla Gel Şaban
Ağlattı Kader
Batak
Damga
Ejderin İntikamı
Güneş Doğarken
Sevdalandım
Zavallılar
1983 Bataklıkta Bir Gül
Futboliye
Gazap Rüzgarı
Gecenin Sonu
Güneşin Tutulduğu Gün
Kalbimdeki Acı
Kılıbık
Tokatçı
Yedi Bela Hüsnü
1982 Bir Pazar Günü
Bir Yudum Mutluluk
Günaha Girme
1981 Kara Gurbet
Üç Kağıtçı
1976 The Message
1969 Hazreti Ali

TV seriály

2008 Akasya Durağı (TV seriál)
2006 İki Aile (TV seriál)
2004 Gizli Dünyalar (TV seriál)
2003 Kırık Ayna (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2000 Bana Babamı Anlat (TV seriál)
1999 Akşam Güneşi (TV seriál)
Fanatik (TV seriál)
1998 Birisi (TV seriál)
1997 Acı Günler (TV seriál)
Kalbimi Kıra Kıra (TV seriál)
1996 Feride (TV seriál)
Hemşerim (TV seriál)
1994 Bekarlık Sultanlık mı? (TV seriál)
Kaygısızlar (TV seriál)
1993 Komşular (TV seriál)
Tetikçi Kemal (TV seriál)
1989 Çaylar Şirketten (TV seriál)
1987 Gönül Dostları (TV seriál)
1986 Duvardaki Kan (TV seriál)
Mardin Münih Hattı (TV seriál)
Perihan Abla (TV seriál)
1985 Acımak (TV seriál)

Dokumentární

1993 19 Mayıs'tan 30 Ağustos'a (TV film)

Video kompilace

1995 İspat (video kompilace)
1990 Yaşanan Dünya (video kompilace)
1988 Sönen Ocak (video kompilace)
Tek Başına Bir Kadın (video kompilace)
1986 Bir Düşmeye Gör (video kompilace)
Günahsız Yetim (video kompilace)
1984 Garibanlar (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky