foto

Arno Steffen

  • nar. 1953
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Zündstoff (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2009 Berlin ´36
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2002 Verhexte Hochzeit (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Smrt z lásky (TV film)
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Po smrti (TV film)
1996 Klaun (TV film)
1994 Wilde Jahre
1987 Pseudo (TV film)

TV seriály

2015 Místo činu (TV seriál)
Erkläre Chimäre (S46E21)
Dicker als Wasser (S46E16)
2013 Schimanski (TV seriál)
Loverboy (E17)
Místo činu (TV seriál)
Summ summ summ (S44E11)
2012 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Nevolejte policii (S43E02)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kassensturz (E40)
2010 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Školní sraz (S41E02)
2008 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Mrtvá na smetišti (S39E10)
2005 Místo činu (TV seriál)
Der Frauenflüsterer (S36E11)
Schattenhochzeit (S36E09)
2004 Místo činu (TV seriál)
Eine Leiche zu viel (S35E29)
2003 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Fantom (S34E15)
2002 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Odveta (S33E25)
2001 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Bestie (S32E27)
2000 Místo činu (TV seriál)
Kvarteto v Lipsku (S31E27)
Bittere Mandeln (S31E06)
1996 SK Babies (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Klaun (TV film)
1986 Zwei Leben
1975 Messer im Rücken, Das

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1996 Freispiel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky