foto

Richard Wesley

  • nar. 11.7.1945 (75 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Černí bojovníci (TV film)
2001 Nejslavnější tanečník (TV film)
1997 Mandela a de Klerk (TV film)
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1986 Rodný syn
1985 Rychle vpřed
1975 Udělejme to znovu
1974 Ve městě v sobotu večer

TV seriály

2001 100 Centre Street (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Rodný syn

Dokumentární

2020 King Arthur and the Count

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky