Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Steve Jackson (Sidney Poitier) a Wardell Franklin (Bill Cosby) tajně chodí navštěvovat prvotřídní, ale nelegální noční klub madame Zenobie (Lee Chamberlin). Jedné noci jsou okradeni o své peněženky. O peníze jim však moc nejde. Steve měl totiž v té své výherní los. Oba tedy začínají pátrat po zlodějích, aby tento los získali zpět. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvych reziserskych pocinov Sidney Poitier-a, skoda ze potom koncil koninami ako Muj tata je duch, co bol a je ciry podpriemer. No tuna sa Poitier ukazal ako slusny reziser, ide o penazenky, a vyherne losy. Na tom sa da vybudovat slusny film, sice len s priemernymi kulisami a Sidney Poitier nevie moc hrat, no vycibrenmi dialogmi a namakanym tempom. Fakt tempo divaka nepusti cely film, ani som nepomyslel na nudu tuna. Bill Cosby bol este v case ked mal co filmu ponuknut : 74 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pokud vám ukradnou peněženku ve které máte jen peníze, dá se to oželet, ale co když v ní máte jeden výherní los na velkou částku. Dostat jej zpět nebude tak jednoduché. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama