foto

Arnold Dammann

  • nar. 31.3.1948 (71 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Erbin mit Herz (TV film)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
Der Solist - Niemandsland (TV film)
2000 Ich beiß zurück (TV film)
1999 Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Killer (TV film)
1993 Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Made in Germany (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
1980 Tatort - Hände hoch, Herr Trimmel (TV film)

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2003 Das Problem ist meine Frau
1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace