foto

Daniel Enzweiler

  • nar. 28.6.1967 (52 let)
    Tübingen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)

TV seriály

2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Magic Moments (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky