foto

Barbra Rae

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 V první linii (TV film)
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1985 Kids Don't Tell (TV film)
Not My Kid (TV film)
1980 Ztraceni beze stop
1973 Love Me Deadly

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace