foto

David Gregory

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Dead Mate
1966 Where the Bullets Fly
1965 The Night Caller
1964 Smokescreen
1963 Marked One, The
Proklatci
The Hi-Jackers
1962 Gaolbreak
1961 Rag Doll
Wind of Change, The
1960 And Women Shall Weep
Never Let Go
1957 These Dangerous Years

TV seriály

1984 Big Deal (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky