foto

Fritz Widhalm-Windegg

  • nar. 2.9.1901 (118 let)
    Brünn, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Tatort - Annoncenmord (TV film)
1973 Van der Valk a boháči (TV film)
1965 Dem Himmel näher (TV film)
1961 In Ewigkeit Amen (TV film)
1960 Das Gespenst von Canterville (TV film)
1954 Das Licht der Liebe
1953 Ich und meine Frau
1950 Cordula
1949 Mein Freund, der nicht nein sagen konnte
1948 Hin und her
1947 Die Welt dreht sich verkehrt

TV seriály

1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Peripherie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky