foto

Jošija Naruke

  • nar. 1.11.1985 (33 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šin gekidžóban Initial D: Kakusei

TV seriály

2014 Witch Craft Works (TV seriál)
2012 Tanken Driland (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
2010 Yosuga no Sora (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
White Album (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace