foto

Romana Vrede

  • nar. 24.10.1972 (47 let)
    Paramaribo, Surinam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Porfotto
Porselein
Život po životě
2018 De matchmaker
2012 Oom Henk (TV film)
2010 De eetclub
2008 Tiramisu
Vězeňská klinika
2006 Afblijven
2000 Papa's Song

TV seriály

2019 Centraal (TV seriál)
Morten (TV seriál)
2012 De 4 van Westwijk (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2009 Suzanne en de mannen (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky