foto

Robert Broyles

  • nar. 20.1.1933
    Sparta, Tennessee, USA
  • zem. 12.2.2011 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 OP Center (TV film)
1994 Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
1990 Pád do nemilosti (TV film)
1989 Karen Carpenter Story, The (TV film)
My Boyfriend's Back (TV film)
Sonny Boy
1988 Kdo seje vítr (TV film)
1986 Acceptable Risks (TV film)
Return to Mayberry (TV film)
1985 California Girls (TV film)
Copacabana (TV film)
Death in California, A (TV film)
1984 Why Me? (TV film)
1983 Memorial Day (TV film)
1982 Poltergeist
1980 Vyzvednutí Titaniku
1979 Friendly Fire (TV film)
Norma Rae
1978 Born Again
1977 Blízká setkání třetího druhu
Poco... Little Dog Lost
Record City
1976 Eat My Dust
1968 Fever Heat

TV seriály

2000 Bette (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1974 Korg: 70,000 B.C. (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky