foto

Bettina Rheims

  • nar. 18.12.1952 (68 let)
    Paris, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Šťastný nový rok

Dokumentární

2015 Bettina Rheims: la fabrique des icônes (TV film)
2011 Der letzte Akt - Künstler und Modell (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
Mein Leben (TV seriál)
Ombre et lumière (TV seriál)
1997 Erotika: Cesta do hlubin ženské sexuality
1987 Divan, Le (TV seriál)
1982 Étoiles et toiles (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Clique dimanche (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2004 Sunshine Airlines (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

1989 Desireless - Voyage Voyage (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky