foto

Fritz Holzer

  • nar. 22.3.1929
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 17.10.2000 (71 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1997 Bernauerin, Die (TV film)
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1988 Der jüngste Tag (TV film)
Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
1986 Tatort - Die Spieler (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
Jedermann (TV film)
1980 Exit... nur keine Panik
1979 Der tollste Tag (divadelní záznam)
1978 Jagdgast, Der (TV film)
1976 Badeunfall, Ein (TV film)
Der Konfuse (divadelní záznam)
1972 Der nackte Hamlet (divadelní záznam)
Komödie der Eitelkeit (divadelní záznam)
1970 Zur schönen Aussicht (divadelní záznam)
1969 Der Gürtel des Namajok (divadelní záznam)
Kampl (divadelní záznam)
1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)
Der Gürtel (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
1962 Vor Jungfrauen wird gewarnt
1960 Der jüngste Tag (TV film)
1957 Skandal in Ischl

TV seriály

1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Waldheimat (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky