foto

Susan Kessel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 The Confidential Informant
2008 Prokletí
2000 Homicide: The Movie (TV film)

TV seriály

2000 The Corner (TV seriál)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál) - set dekoratér
The Gas Man (S03E20) - set dekoratér
Colors (S03E19) - set dekoratér
Nothing Personal (S03E18) - set dekoratér
další epizody (12)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál) - set dekoratér
All Through the House (S03E08) - set dekoratér
The Last of the Watermen (S03E07) - set dekoratér
Crosetti (S03E06) - set dekoratér
další epizody (12)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál) - set dekoratér
The Night of the Dead Living (S01E09) - set dekoratér
Smoke Gets in Your Eyes (S01E08) - set dekoratér
And the Rockets' Dead Glare (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky