foto

Michael Matzdorff

  • nar. 20.9.1965 (54 let)
    Green Bay, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Guns for Hire
2009 Feed the Fish
Second Coming
2008 Prokletí
2007 Krycí jméno: Čistič
2003 Control Factor (TV film)
Learning Curves
2002 Made-up
1996 Boys Night Out
1993 Beyond Fear

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

TV pořady

2003 Last Comic Standing (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Malí uličníci

Dokumentární

2018 Off the Tracks

Režijní filmografie

Filmy

2009 Feed the Fish

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Feed the Fish

Producentská filmografie

Filmy

2009 Feed the Fish

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky