foto

Jonas Van Geel

  • nar. 10.12.1984 (36 let)
    Bierbeek, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nestřílejte!
Sinterklaas en de Wakkere Nachten
2015 Wat mannen willen
2014 Bowling Balls
2013 Los Flamencos

TV seriály

2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
De Biker Boys (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
Sterrenstof (S03E10)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky