foto

Nathalie Meskens

  • nar. 21.4.1982 (37 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Allemaal Familie
2015 Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan
Lee & Cindy C.
Wat mannen willen
2014 Bowling Balls
2011 Code 37
2000 Blinker en het Bagbag-juweel
1999 Blinker

TV seriály

2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky