foto

Gerd Eichen

  • nar. 7.2.1925
    Gorsleben, Thüringen, Německá říše
  • zem. 2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Einhorn, Das
1974 Output
Příběhy kožených kalhot
Užicka Republika
1970 Die Barrikade (TV film)
1968 Geschichte von Vasco, Die (TV film)
1960 Eine Frau fürs ganze Leben

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 So ist das Leben! Die Wagenfelds (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
Užicka Republika (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Der Spekulant (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky