foto

Door Van Boeckel

  • nar. 19.2.1952 (67 let)
    Lier, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ghost Rockers - Voor altijd?
1992 Daens
1988 Fantom Amsterdamu
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1979 Slachtvee

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Spring (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1989 Oei (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky