foto

Ariane Calix

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Weltuntergang (TV film)
1980 Keine Leiche ohne Lilli
1975 Konzert, Das (TV film)
1970 Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Dorf ohne Männer, Ein (TV film)
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Helga und die Männer - Die sexuelle Revolution
Willst du ewig Jungfrau bleiben?
1968 Der Eismann kommt (TV film)
Mit Eichenlaub und Feigenblatt
1966 Kadınlar Dövülmez

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Die Reise des Herrn Perrichon (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky