foto

Franz Geiger

  • nar. 3.4.1921
    München, Bayern, Německá říše
  • zem. 1.6.2011 (90 let)
    Mallorca, Islas Baleares, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
1983 Hauptsache konsequent (TV film)
1982 Warum hast du so traurige Augen (TV film)
1981 Colombe (TV film)
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)
1978 Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
1973 Plaza Fortuna (TV film) - divadelní hra
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Madame de... (divadelní záznam)
Marya Sklodowska-Curie. Ein Mädchen, das die Welt veränderte (TV film)
Ornifle oder Der erzürnte Himmel (TV film)
1971 Ende einer Dienstfahrt (TV film) - divadelní hra
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
1969 Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
1968 Andílek aneb Panna z Bambergu
Die Wilde (TV film)
Sabina Englender (TV film) - divadelní hra
1967 Zur blauen Palette (TV film)
1966 Geronimo und die Räuber (TV film)
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
1965 Antigone
Colombe (TV film)
1964 Leocadia (divadelní záznam)
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Cécile... oder Die Schule der Väter (TV film) - divadelní hra
Walzer der Toreros, Der (TV film)
1961 Bankraub in der Rue Latour
Das Rendezvous von Senlis (TV film)
General Quixotte (TV film)
1960 Agatha, laß das Morden sein!
Blaue Stunde mit Ursula Herking (TV film)
1958 Antigone (TV film)
Leocadia (TV film)
Meine 99 Bräute
Schwarze Blitz, Der
1957 Für zwei Groschen Zärtlichkeit
1956 Dany, bitte schreiben Sie
1955 Lola Montès
1954 Schule für Eheglück
1952 Oh, du lieber Fridolin

TV seriály

1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál) - divadelní hra
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Engadiner Bilderbogen (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Kermesse des brigands, La (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
Immer Ärger mit der Wirtin (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1958 Schwarze Blitz, Der

TV seriály

1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky