foto

Gerard Cox

  • nar. 6.3.1940 (79 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Singel 39
2017 Sinterklaas en het gouden hoefijzer
2014 Toen was geluk heel gewoon
2012 Het bombardement
2008 Sinterklaas en het geheim van het grote boek
2001 De vriendschap
1983 Een zaak van leven of dood
1981 Mensen zoals jij en ik
1980 Lieve jongens
1977 Debuut, Het

TV seriály

2012 Golden Girls (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1989 Vreemde praktijken (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
De Lemmings (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Zwarte ruiter, De

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky