foto

Hans Royaards

  • nar. 20.7.1951 (69 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gangsta
2017 Love Blossoms
Verborgen verlangen
2008 Christmas in Paris
1999 2 straten verder
1989 Schietspoeldynastie, De (TV film)
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1974 Salut en de kost
1973 Gered (TV film)

TV seriály

2015 Spitsbroers (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
Spring (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Christmas in Paris

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Christmas in Paris

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky