foto

James Parnell

  • nar. 9.10.1923
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 27.12.1961 (38 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Incident in an Alley
1961 Gun Fight
1960 The Walking Target
Unsolved (TV film)
1958 Hell's Five Hours
Sea Divers (TV film)
1957 Delikátní delikvent
Jet Pilot
Outlaw's Son
Válečné bubny
1956 Crime Against Joe
Pardners
Running Target
Star in the Dust
1955 Shotgun
The Looters
1954 Bílé Vánoce
Day of Triumph
The Yellow Mountain
1953 Mírová smlouva
Wicked Woman
1952 Anything Can Happen
No Room for the Groom
Yankee Buccaneer
Yukon Gold
1951 Apache Drums
G.I. Jane
1950 California Passage

TV seriály

1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Topper (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Boston Blackie (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace