foto

Remco Campert

  • nar. 28.7.1929 (90 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Het leven is vurrukkulluk - kniha
2010 Het bezoek - povídka
2000 Somberman's actie - kniha
1976 Alle dagen feest - povídka
1966 Het gangstermeisje - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2018 Het leven is vurrukkulluk

TV seriály

1990 Jiskefet (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Dokumentární

2016 Verloop van jaren: Dichter bij Remco Campert

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky