foto

Wiener Philharmoniker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2018 (koncert)
2014 G. Verdi: Trubadúr (divadelní záznam)
2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)
2008 Otello
2007 Eugen Onegin (TV film)
2004 Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker 2004 (TV film)
Rosenkavalier, Der (TV film)
2002 Turandot (TV film)
2001 Ariadne auf Naxos (TV film)
Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker 2001 (TV film)
2000 Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker 2000 (TV film)
1992 Frau ohne Schatten, Die (TV film)
1990 Ballo in maschera, Un (TV film)
1984 Der Rosenkavalier (divadelní záznam)
1982 Zauberflöte, Die (TV film)
1972 Fledermaus, Die
1967 Die Entführung aus dem Serail (TV film)
1950 Großstadtnacht
1949 Wiener Mädeln
1942 Vídeňská krev
1940 Opereta
1935 Poslední láska
1934 Maškaráda

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Wiener Philharmoniker - Mehr als Musik! (TV film)
Koncert ze Schönbrunnu 2017 (koncert)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2017 (koncert)
2016 Koncert ze Schönbrunnu 2016 (koncert)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2016 (koncert)
2015 Koncert ze Schönbrunnu (koncert)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2015 (koncert)
Prosit Neujahr! - 75 Jahre Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker (TV film)
2014 Koncert ze Schönbrunnu (koncert)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2014 (koncert)
2013 Koncert ze Schönbrunnu 2013 (koncert)
2009 Das Publikum - Die Macht im Parkett (TV film)
1988 Karajan in Salzburg (koncert)
Teachers and Teaching: An Autobiographical Essay by Leonard Bernstein (TV film)
1975 Leonard Bernstein Rehearses Mahler (TV film)
1970 Bernstein on Beethoven: A Celebration in Vienna (TV film)
1967 NET Festival (TV seriál)

TV pořady

2015 Eurovision Song Contest 2015 (TV pořad)
2010 BBC Proms (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace