foto

Andrea Domburg

  • nar. 21.4.1923
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 23.7.1997 (74 let)
    Amstelveen, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Wilde harten
1986 Gezin van Paemel, Het
1984 Stille Oceaan, De
1979 Kort Amerikaans
Voorbij, voorbij (TV film)
1977 Oranžský voják
1975 Keetje Tippel
Mens erger je niet
1972 VD
1969 Blanke Slavin, De
1967 Lichaam en ziel 2
1963 Marguerite Gautier (TV film)
1958 Dechovka
Spy in the Sky!

TV seriály

1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1971 Karakter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky