foto

Urs Hefti

  • nar. 20.7.1944
    Klosters, Graubünden, Švýcarsko
  • zem. 20.1.2008 (63 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Marmorera
2006 Sonjas Rückkehr (TV film)
2005 Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
2002 Besatzung
Haider lebt - 1. April 2021
1999 Late Show
1991 Patient aus Leidenschaft
1981 Engel aus Eisen

TV seriály

1999 Komisař Rex (TV seriál)
Smolař (S05E04)
1995 Stefanie (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky