foto

Herbert Reutterer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2004 Hledá se rodina (TV film)
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2001 Místo činu: Špatná krev (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
1997 Sans cérémonie (TV film)
1991 Patient aus Leidenschaft
1990 Ministranten, Die
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1987 '38
Neznámá krajina
1984 Mörder, Der (TV film)
1983 Letzte Runde, Die
1981 Der Schüler Gerber (TV film)

TV seriály

1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kottan ermittelt - Entführung (TV film)

TV seriály

1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky