foto

Enis Aybar

  • nar. 18.6.1979 (40 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Suç Unsuru
2018 Kızım ve Ben
2015 Ceset
2013 Böcek
2010 Monolog

TV seriály

2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Vâlide-i Maktûle (S02E30)
Samur Devri (S02E29)
Hain-i Din-i Devlet (S02E28)
další epizody (4)
2013 20 Dakika (TV seriál)
Esma Sultan Yalısı (E18)
Sahrayıcedid (E17)
Feriye Sarayı (E16)
další epizody (17)
Kaçak (TV seriál)
2010 Čas tulipánů (TV seriál)
2009 IV. Osman (TV seriál)
Uygun Adım Aşk (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Gazi (TV seriál)
Gece gündüz (TV seriál)
Servet Avcısı (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Belalı Baldız (TV seriál)
2003 Esir Şehrin İnsanları (TV seriál)
2002 Aslı ile Kerem (TV seriál)
Azad (TV seriál)
Canım Kocacığım (TV seriál)
Kurşun Asker (TV seriál)
Melek (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1999 Aile Bağları (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky