foto

Vitalij Gudkov

  • nar. 3.8.1987 (32 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Toňa plačet na mostu vljublennych
2013 Meňa eto ně kasajetsja

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Častnyj zakaz (S03E08)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avtoportret chudožnika Arnoldova (S18E06)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
2016 Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky