foto

Peter Blackmore

  • nar. 19.3.1909
    Clevedon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.9.1984 (75 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Tapetenwechsel (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Mr. Horatio Knibbles
1967 The Magnificent Two
1966 That Riviera Touch
1965 Intelligence Men, The
1962 Mrs. Gibbons' Boys
1960 Make Mine Mink
1959 Make Mine a Million
1957 Kapička štěstí
1956 After the Ball
Up in the World
1955 All for Mary
Simon and Laura
1954 Child's Play
Mad About Men
1953 Down Came a Blackbird (TV film) - divadelní hra
1952 Time Gentlemen Please!
1949 Miranda (TV film) - divadelní hra
1948 Miranda - divadelní hra

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra
1960 Gran teatro (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace