foto

Andrzej Dąbrowski

  • nar. 1974
    Płock, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Szaleńcy
2003 Motór

TV seriály

2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Napad na bank (E33)
Świadek Incognito (E32)
Koty (E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace