foto

Helena Pejšková

  • nar. 1939
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Svatá hříšnice
1969 Bludiště moci (TV film)
1968 Vo modrým ptáčku (TV film)
1967 Když má svátek Dominika
1966 O slavnosti a hostech
1964 A pátý jezdec je Strach
1963 Dvanáctého (studentský film)
1962 Hoffmannovy povídky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace